Jump to Navigation

Φριτάτα λαχανικών

up
50 users have voted.

Καλημέρα σας! Τί θα λέγατε για μια λαχταριστή φριτάτα; Προσωπικά λατρεύω τις φριτάτες! Είναι πιάτα με εύκολη και όχι χρονοβόρα (σχετικά) προετοιμασία που μπορούν να γίνουν από πιάτα διαίτης έως υπερχορταστικά πιάτα γεμάτα βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Έχουν όμως κι άλλα πλεονεκτήματα... όπως το ότι είναι πιάτα που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανακυκλώσουμε περισσεύματα φαγητών και να τα μετατρέψουμε σε λαχταριστές λιχουδιές άνευ προηγουμένου που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα αλλά και το ότι μπορούν να γίνουν από συνοδευτικά έως ορεκτικά και κυρίως γεύματα. Αφήστε που στις μέρες μας...

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η ομελέτα της δίαιτας & της υγείας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2922 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Το μενού σήμερα δεν έχει ιδιαίτερη συνταγούλα αλλά μια ιδιαίτερη ιδέα! Για σκέψου!! Καλοκαίρι χωρίς ελαφρά γεύματα γίνεται; Δεν γίνεται! Η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς όχι μόνον ελαφρά πιάτα αλλά και με πολλά λαχανικά, αρωματικά αλλά και φρούτα που είναι κι αυτά στην καλύτερη εποχή τους.Οι ομελέτες είναι πάντα η εύκολη λύση...

Γλυκοπατάτα γεμιστή με πιπεριές και κατίκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2600 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες αυτή την εποχή είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες ακολουθούν κάποιου είδους διατροφή και όχι απαραίτητα για να χάσουν κιλά.

Πατάτες με αυγά σε αγγλική εκδοχή

(tantekiki.blogspot.gr)
up
442 users have voted.
Πατάτες με αυγά! Ψιλοκομμένες φέτες πατάτας που χρύσιζαν μέσα στο ελαιόλαδο που υπήρχε στο τηγάνι κι ύστερα, αφού αποσύρονταν σε ένα πιάτο, συνήθως εμαγιέ, κι αφού το περισσότερο ελαιόλαδο αποχωρούσε από το ...παιχνίδι της γεύσης, επανέρχονταν δριμύτερες στο τηγάνι και περίμεναν τον νέο τους σύντροφο... ένα ή δύο αυγά, χτυπημένα με το πηρούνι μαζί με λίγη θρυμματισμένη φέτα.

Στράτα leftover... με πανσέτα και πατάτες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
942 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια νόστιμη και διαφορετική συνταγή, με καταγωγή από την αγαπημένη Ιταλία, σας προτείνω σήμερα. Ξέρω το μυαλό σας πηγαίνει αμέσως στα ζυμαρικά ή στα νιόκι αλλά όχι... σήμερα θα σας ταξιδέψω στον ιταλικό κόσμο των ...αυγών.

Μανιτάρια φουρνιστά...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
899 users have voted.
Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία μιας σχέσης μοναδικής! Έχω κατά καιρούς δοκιμάσει πολλών ειδών μανιτάρια αλλά δεν κρύβω την αδυναμία μου για κάποια απ' αυτά. Πρώτα και καλύτερα τα πορτσίνι, στα γαλλικά... cepes και στα ελληνικά...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut