ΥΛΙΚΑ800-1000γρ μοσχάρακι,1 κλ.σπανάκι,4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια,2 μέτρια ξερά κρεμμύδια,1 μικρό μαρούλι(η μισό μεγάλο)2 ασπράδια αυγών,1 ποτήρι χυμό λεμόνι,ελαιόλαδο,αλατοπίπερο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ..... Πλένουμε και κόβουμε σε 4-5 τεμάχια το κρέας,βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε ελαφρά το κρέας χωρίς να αρπάξει αλλά να <βράζει μέσα στο λάδι>προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα ξερά κρεμμύδια να σωταριστούν κι αυτά μαζί.Αν θέλουμε σβήνουμε με μισό ποτηράκι κρασί η απλώς προσθέτουμε νερό κι αφήνουμε να βράσει.Πλένουμε το σπανάκι,το μαρούλι και τα κόβουμε στα 3-4 κομμάτια,πλένουμε τα φρέσκα