Jump to Navigation

Φιλανδική πουτίγκα με αμύγδαλα και καρότα

up
96 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα675 γραμμάρια καρότα 4 κουταλιές της σούπας κομμένα αμύγδαλα 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο ψωμί 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι 1 φλιτζάνι γάλα 50 γραμμάρια βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό 20 ml καστανή ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι Βράζουμε τα καρότα και τα λιώνουμε στο μίξερ. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Απαιτούμενος χρόνος:  60 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Βασιλόπιτα κρουασάν

(sidagi.gr)
up
3724 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομα:   3 ½  κούπες αλεύρι2  κουταλιές μαγιά ξηρή1/3 της κούπας ζάχαρη1 κουταλάκι αλάτι1 κούπα γάλα χλιαρό2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο2 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη1 κουταλιά κανέλα1/2 κούπα κερασάκια γλασέ κομμένα1/2 κούπα καρύδια χοντροκομμένα1/3 κούπας βούτυρο μαλακό  Πρωτότυπη βασιλόπιτα για τις γιορτές και όχι μόνο!

Κρύο ορεκτικό με λούζα και γέμιση κρέμα τυριού

(sidagi.gr)
up
4503 users have voted.
Υλικά:  24 φέτες λούζας110 γραμμάρια φρέσκο γάλα300 γραμμάρια μανούρι2 κουταλιές της σούπας ρίγανη ή φύλλα θυμαριού ή φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμέναφρεσκοτριμμένο πιπέρι   Ένα ελληνικό αλλαντικό, εκλεκτής ποιότητας, από το φιλέτο του χοίρου εδώ με γέμιση από μανούρι... Βαθμός δυσκολίας:  1

Μπουτάκια κοτόπουλου με ρύζι

(sidagi.gr)
up
3955 users have voted.
Υλικά:  για το κοτόπουλο: 12 μπουτάκια κοτόπουλου1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα τους)2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας βούτυροαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πουρές με συκώτι και πράσο

(sidagi.gr)
up
3652 users have voted.
Υλικά:  1 κιλό πατάτες2 πράσα5 συκωτάκια κομμένα250 ml κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια βούτυροΑλάτιΜαύρο πιπέρι Ιδιαίτερη γεύση για το γιορτινό τραπέζι! Απαιτούμενος χρόνος:  45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more

Χριστόψωμο με σταφίδες

(sidagi.gr)
up
3500 users have voted.
Υλικά: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut