Υλικά:
Για 4-6 άτομα4 φιλέτα ψαριού (200 γραμμάρια το καθένα)1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα κόλιανδρου2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα1 μακρύ κόκκινο τσίλι χωρίς τα σπόρια κομμένο σε λεπτές φέτες3 εκατοστών κομμάτι φρέσκο τζίντζερ κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε λεπτές φέτες1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας1 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
Λαχταριστό φιλέτο ψαριού στον ατμό με μυρωδικά για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος: