Υλικά συνταγής 2 φύλλα σφολιάτας 6 αυγά καλά χτυπημένα 400 ml φρέσκο γάλα 700 γρ. φέτα θρυμματισμένη 300 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένοΕκτέλεση συνταγής Σε μία λεκάνη χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά, προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε. Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί το πρώτο φύλλο έτσι ώστε να καλύπτει τα τοιχώματα και το αλείφετε με λάδι και βούτυρο. Ρίχνετε το μείγμα αυγού και γάλακτος και σκορπάτε τα τυριά. Κλείνετε την πίτα με το δεύτερο φύλλο και το αλειφετε με λάδι και βούτυρο.