Υλικά:
Για 2 άτομα2 φιλέτα τιλάπιαΑλάτι και μαύρο πιπέρι1 κουταλιά της σούπας βούτυρο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο2 φλιτζάνια φρέσκα ρόκαΓια την σάλτσα μπεαρνέζ2 κρόκους αυγών1 κουταλιά φρέσκο χυμό λεμόνι¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα εστραγκόν 1 κουταλιά του γλυκού φρέσκα1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι¾ του φλιτζανιού ζεστό λιωμένο βούτυρο1 ½ κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας κάππαρη στραγγισμένη και πολτοποιημένη