Jump to Navigation

φθινοπωρινά

up
320 users have voted.

να μην αφίσουμε να μας φύγει η υπέροχη φθινοπωρινή εποχή !όπου σταθείτε, μαζέψτε από τα δέντρα τους καρπούς της φύσης !φτιάξτε γλυκό κουταλιού σταφύλι, με ό, τι σταφύλι σας αρέσει...το πιό εύκολο είναι η σταφίδα, γιατί δεν έχει ξεκουκούτσιασμα...

Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

άνθη εσπεριδοειδών, γλυκό κουταλιού

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
224 users have voted.
Γλυκό κουταλιού, τα λούλουδα των εσπεριδοειδών !photosερασι τέχνηςΤώρα είναι η εποχή !Τώρα, που έχουν ανθίσει ολούθε οι νερατζιές. Στους κήπους, στα περβόλια και στα πεζοδρόμια.Ακόμα και στους δρόμους της Αθήνας, αυτήν την εποχή μοσχοβολά το σύμπαν !Μιλώ αποκλειστικά σχεδόν γιά τις νερατζιές, κι όχι γιά λεμονιές και γιά πορτοκαλιές, γιατί τα άνθη των εσπεριδοειδών όταν δένουν, μας δίνουν καρπό...

κεράσι γλυκό κουταλιού

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
315 users have voted.
κεράσι εαρινό,σπιτικό γλυκό κουταλιούphotosερασι τέχνηςείναι η  εποχή των κερασιών ! απ' τα υπέροχα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά, κόκκινα φρούτα μας !αν θέλουμε κάτι να φτιάξουμε με κεράσια, μπορούμε να κάνουμε  Clafoutis ή μπορούμε να φτιάξουμε γλυκό κουταλιού κεράσι.Γιά το γλυκό κουταλιού κεράσι,, θα χρειαστούμε :1 κιλό κεράσια, 1 κιλό ζάχαρη, 1 ξύλο κανέλα γιά άρωμα ή λίγο ποτό kirsch, 2 ποτήρια νερ

πορτοκάλι, γλυκό κουταλιού

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
255 users have voted.
γλυκό κουταλιού ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ !photos ερασι τέχνης Πορτοκάλι γλυκό κουταλιούυπάρχει δημοσιευμένο και εδώ, το 2011.είναι όμως διαφορετική συνταγή...συχνά, είναι η μορφή και η ποιότητα του ίδιου του φρούτου, που σε καθοδηγεί γιά το πώς θα το φτιάξεις...όταν τα πορτοκάλια είναι μεγάλα και ζουμερά, φυσικά φτιάχνουμε το Πορτοκάλι γλυκό κουταλιούσε ολόκληρες φέτες , με όλο το ζουμάκι τους.τα πορτοκάλια που

Λεμόνι γλυκό του κουταλιού

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
442 users have voted.

photosερασι τέχνηςμου αρέσουν πολύ οι λεμονιές !μου αρέσουν από την ώρα που τις φυτεύει κανείς, μου αρέσουν όσο μεγαλώνουν κι αναπτύσσονται, όσο ανθίζουν και μοσχοβολά ο ανθός τους, όσο ζουζουνίζουν τα έντομα μες στα κλαδιά τους, όσο δένουν τον καρπό, τέλος, μου αρέσουν όταν είναι έτοιμες, φορτωμένες τον φρέσκο καρπό, βγαίνεις στον κήπο και κόβεις λεμόνι.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut