Jump to Navigation

Υγρό κέικ με σοκολατένια μαρέγκα

up
365 users have voted.
Καλημέρα σας! Αυτή η χρονιά έχει κάτι περίεργο (τουλάχιστον για μένα)! Δεν μπορώ να καταλάβω πως περνάει ο χρόνος! Πότε εύκολα κι ευχάριστα, πότε δύσκολα και γεμάτος θλίψη πάντως τρέχει, τρέχει, τρέχει σαν κάτι να κυνηγάει, σαν να βιάζεται να φτάσει στο τέλος του για κάποιο λόγο! Με τούτα και με τ΄ άλλα φτάσαμε κοντά στην μεγάλη γιορτή της Παναγιάς μας, στον Δεκαπενταύγουστο. Μέρα χαράς, μέρα που πολύς κόσμος γιορτάζει δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τούτη τη μέρα χωρίς κάποιο γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Cheesecake speculoos μαρμπρέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
15 users have voted.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
49 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Τρουφάκια με viral άρωμα "Ντουμπάι"

(tantekiki.blogspot.gr)
up
88 users have voted.
Χρόνια πολλά! Τα Χριστούγεννα πέρασαν κι εγώ εφέτος, προτίμησα αντί για τον κλασσικό κορμό που φτιάχνω κάθε φορά, να ετοιμάσω μια ποικιλία από ατομικά γλυκάκια.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Αφράτοι κουραμπιέδες χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
102 users have voted.
Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις και νέες ιδέες στα φαγητά και τα γλυκά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ να "πειράζω" τα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τα γλυκά προκειμένου να αποκτήσουν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα παραδοσιακά μαγειρέματα.Φέτος, λοιπόν, άργησα να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut