Jump to Navigation

Υγρό κέικ μήλου με τσάι και ξερά βερίκοκα

up
22 users have voted.

Όχι δεν είναι υγρό γιατί βράχηκε ούτε από βροχή ούτε από την υγρασία που έχουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη ...πολλές μέρες τώρα (ούτε στην Αγγλία να ζούσαμε)!!! Το υπέροχο πράσινο μήλο του χαρίζει μια απίστευτη υφή, καθόλου στεγνή και μαζί με το τσάι και τα ξερά βερίκοκα το κάνουν ένα καταπληκτικό χειμωνιάτικο κέικ που συνοδεύει το τσάι ή τον καφέ (καλά όχι ότι αντιστέκεται στο να συνοδεύσει γάλα γιατί τότε δεν θα τα πήγαινα καλά μαζί του... χαχαχα).

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρολάκια σφολιάτας με 3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
738 users have voted.
Αυτού του είδους τα γλυκάκια με τη σφολιάτα και κάποιο άλειμμα, μαρμελάδα ή φρούτο επάνω, με έχουν στοιχειώσει. Ναι, μη γελάς! Ακριβώς όπως το λέω!!! Έχεις σκεφτεί πόσες παραλλαγές μπορεί να έχει ένα τέτοιο σφολιατάκι; Πρώτα πρώτα αλλάζοντας τη γέμιση ή το άλειμμα μεταμορφώνεται, γίνεται άλλο γλυκό κυριολεκτικά. Έπειτα το σχήμα του!

Σταφιδόψωμο με μπύρα, καρύδια και κολοκυθόσπορο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
783 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Μακάρι ο Φεβρουάριος να φέρει υγεία, ηρεμία και αισιοδοξία!

Soft cookies με σταγόνες σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
770 users have voted.
Σήμερα θα σας συστήσω τα soft cookies που λατρεύουν οι ανιψιές μου και κάνει η αδερφή μου κάθε εβδομάδα ανελλιπώς. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι ιδανικά για το σχολείο αλλά και για να συνοδεύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.

Μπουκιές λουκάνικου σε σφολιάτα / Pork bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1259 users have voted.
 Εχουν αρχίσει ήδη οι γιορτινές συνταγές κι ο προγραμματισμός τους. Αλλωστε λίγες ημέρες έμειναν.Αν και σήμερα ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν θύμιζε Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές θα είναι ''φυσιολογικές', αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο χρόνων.

Μπισκοτένια κρουασάν - ελιοπιτάκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
880 users have voted.
Πάντα όταν τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, το διαδίκτυο γεμίζει με συνταγές για λιχουδιές ιδανικές για το διάλειμμα. Μια τέτοια συνταγή είναι και αυτή που θα σου προτείνω σήμερα. Μικρά μπισκοτένια κρουασάν ελιοπιτάκια που η ζύμη τους βασίζεται στην κλασσική κυπριακή ζύμη με χυμό πορτοκαλιού, απλά με τις συγκεκριμένες αναλογίες και λίγο περισσότερο παραμονή στο φούρνο γίνονται πιο μπισκοτένια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut