Υλικά:
Για 6-8 άτομαΓια το φύλλο300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις120 γραμμάρια ελαιόλαδο1 πρέζα Αλάτι50 γραμμάρια χλιαρό νερό ή όσο πάρειΓια τη γέμιση750 γραμμάρια ανάλατη μυζήθρα350 γραμμάρια φέταγάλα, περίπου μια κούπα τσαγιούαλεύρι φαρίνα μια μικρή κούπα τσαγιού3-4 αυγάάνηθο ή μάραθολίγο σουσάμιαλάτι και πιπέρι
Παραδοσιακή τοπική συνταγή από τη Μάνη για ένα εύκολο και γευστικό ορεκτικό
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: