ΥΛΙΚΑ1δοση βασικη ζυμη χωριατικη4 αυγα1ποτηρι του τσαγιου κρεμα γαλακτοςπιπερι300γρ φετα τυριΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΧωριζουμε την ζυμη μας σε 6 μπαλιτσες.Ανοιγουμε ενα ενα τα φυλλα μας οσο ποιο που μπορουμε.Σε ενα μπολ ανακατευουμε την φετα την κρεμα και τα χτυπημενα αυγουλακια.Αλατιζουμε ελαφρα και βαζουμε και πιπερακι.Σε εκαθε ενα φυλλο βαζουμε απο την μια μονο πλευρα απο το μειγμα τυριου και ρολαρουμε την ζυμη.Την τοποθετουμε σαν σαλιγκαρο αρχιζοντας να τις βαζουμε απο την μεση του ταψιου.Σιγα σιγα γεμιζουμε το ταψι μας ολο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 1 ωρα στους 180 βαθμους στις αν