Αυτά τα τυροπιτάκια κουρού με γιαούρτι λάδι λίγο βιταμ τα έχω λατρέψει η γεύση τους δεν περιγράφεται.. Διατηρούνται αφράτα και μαλακά και μετά από 2 μέρες !!! Υλικά: για το ζυμάρι 280 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 280 γραμμάρια ηλιέλαιο, 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ, 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου όχι λιωμένη, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 550 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για το Αλειμμα 1 Αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι. Για την Γέμιση 350 γραμμάρια φέτα 2 αυγά δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι πιπέρι.