Υλικά500 γρ. φαρίνα250 γρ. μαργαρίνη200 γρ. γιαούρτι2 αβγά1 1/2 ποτήρι ζάχαρη1 κουταλάκι μαχλέπι σκόνη1 κουταλάκι μαστίχα Χίου1 κρόκος αβγού ΕκτέλεσηΧτυπάτε πρώτα τα αβγά με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά. Βάζετε το μείγμα μας σε μια φόρμα για κέικ. Αλείφεται με πινέλο το τσουρέκι με τον χτυπημένο κρόκο. Πασπαλίζετε με μαύρο σουσάμι. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.Eυχαριστώ την φίλη μας Τόνια για την συνταγή που έστειλε!Φωτογραφία είναι ενδεικτική .