Τσουρέκια παραδοσιακά χωρίς προζύμιΦτάνει πάλι Πάσχα! Για πότε πέρασε ο καιρός ούτε που το καταλάβαμε!Αν και ακόμη μεσολαβούν 2 γεμάτες βδομάδες μέχρι την Ανάσταση, κάθισα και ζύμωσα από τώρα τα φετινά μου τσουρέκια να είμαι έτοιμη καθώς ο χρόνος μου είναι λιγοστός. Με καλό τύλιγμα και σακούλα τα έβαλα στην κατάψυξη κι έτσι όποια μέρα χρειαστώ θα τα βγάλω να ξεπαγώσουν μέσα στις μεμβράνες τους και έπειτα θα τα αμπαλάρω προκειμένου να τα χαρίσω στα αγαπημένα μου πρόσωπα! Η μέθοδος πετυχαίνει και τα τσουρέκια αυτά γίνονται πάλι αφράτα και μοσχοβοληστά!