Υλικά 1 κιλο αλευρι2 φακελακια μαγια1 κ.γ.ζαχαρη2 κ.γ.αλατι4-5 κ.σ.λαδι680 γρ.νερο Εκτέλεση Σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα και.μετα σκεπαζουμε το.μπολ και το αφηνουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 12 ωρες και πανω.Την επομενη αναβουμε το φουρνο μας στους 250 και βαχουμε μεσα τη γαστρα αδειανη με το καπακι της!αν ο φουρνος ειναι δυνατος βαζω στους 230....!μεχρι να καψει ο φουρνος ....αλευρωνω τον παγκο και ζυμωνω λιγο το ζυμαρι μου με διπλωματα προς τα μεσα!χωριζω τη ζυμη σε δυο ή τρια κομματια και την αφηνω στον παγκο με τα διπλωματα προς τα κατω.Μολις ειναι ετοιμος ο φουρνος.....βγα