Μερίδες 6Υλικά1/2 λάχανο περίπου 1 κιλό1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι1 κύβο κρέατοςλίγο αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές σούπας γεμάτες πελτέ ντομάτας1/2 κούπα τσαγιού ρύζι καρολίνα4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδολεμόνι για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΠλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το λάχανο και το βάζουμε στην κατσαρόλα΄Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι μαζί και τον κύβο ,προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και βράζουμε για 15 λεπτά.Διαλύουμε σε ένα ποτήρι με νερό τον πελτέ και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζι και λίγο αλάτι και πιπέρι.Βράζουμε για 5 λεπτά.Προσθέτουμε άλλο 1 ποτήρι με νερό,μόλις αρχίσει να βράζει προσ