Υλικά:
Για 2-4 άτομα200 γραμμάρια αλεύρι100 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο κρύο1 πρέζα αλάτι1 αυγό, χτυπημένο4 πράσα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα σε φέτες1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος3 αυγάΤο ξύσμα από μισό λεμόνιΑλάτιΜαύρο πιπέρι10 τσαπέλες (αποξηραμένα σύκα κομμένα στη μεση)75 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Τα πράσα μαζί με τα γλυκά σύκα κάνουν φοβερή αντίθεση με την αλμύρα της φέτας και σας δίνουν έναν πρωτότυπο και γευστικό συνδυασμό στο πιάτο σας!
Απαιτούμενος χρόνος: