Υλικά:
Για τη ζύμη:
1 φλιτζ.τσ. σπορέλαιο
1/2 ποτήρι φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
2 κάψουλες βανίλια
1/2 φλιτζ.τσ. ζάχαρη
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
2 πρέζες κανέλα
1 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. περίπου αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη γέμιση:
5 μήλα
χυμός από 1 μικρό πορτοκάλι
1 κουτ.σ. κοφτή φυτική μαργαρίνη
1 κουτ.σ. μέλι
1 κουτ.γλ. κοφτό κανέλα
ολόκληρα γαριφαλάκια +κανέλα+ κρυσταλλική ζάχαρη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση: