Υλικά:
1 κούπα ηλιέλαιο
1/2 κούπα φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
1 γεμάτη κουτ.σ. φυτική μαργαρίνη
1/3 κούπας νερό
2/3 κούπας ζάχαρη
1 κουτ.σ. γεμάτη κακάο άγλυκο
2 κάψουλες βανίλια
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
1 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 φάκελος μαύρη τρούφα σοκολάτας (συνήθως είναι απομίμηση σοκολάτας)
10 δαμάσκηνα απύρηνα κομμένα σε κομματάκια
2/3 πακέτου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση: