Το συκώτι είναι παρεξηγημένο, σ άλλους αρέσει και άλλοι δεν θέλουν να το βλέπουν.Το μόνο σίγουρο είναι πως αν μαγειρευτεί καλά γίνεται λουκούμιΑντί να το κάνω σκέτο τελείως στο τηγάνι βρήκα μια συνταγή με μανιτάρια που μου άρεσε πολύ κι έγινε όντως πολύ νόστιμο Συκώτι τηγανιτό κρασάτο με μανιτάρια & μουστάρδα! (συνταγή από εδώ)ΥλικάΣυκώτι (350 γρ. περίπου)ΑσπρομανίταραΕλαιόλαδο1 κουτ. γλ. μουστάρδα (γλυκιά)Χυμό από ένα μικρό λεμόνι1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασίΑλάτι – πιπέρι ΡίγανηΕκτέλεση Kόβουμε το συκώτι σε κομμάτια (όχι πολύ μικρά). Ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι και το αλευρώνουμε.