Συκώτι στο σχαροτήγανο κ πατάτες στο φούρνο σαν τηγανιτές!!!. Με μια δροσερή χωριάτικη σαλάτα κ παγωμένη μπύρα, απολαυστικό!!!.Το συκώτι το αφήνουμε στο ψυγείο σε μπολ με γάλα τουλάχιστον δύο ώρες. Το βγάζουμε το σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί, αλάτι πιπέρι κουρκουμά πάπρικα κ ρίγανη. Αλείφουμε με τα μπαχαρικά κ τις δύο πλευρές. Στο σχαροτήγανο βάζουμε λίγο λάδι κ προαιρετικά μισό κουταλάκι βούτυρο. Τηγανίζουμε το συκώτι κ ανά τακτά διαστήματα το γυρίζουμε. Το σβήνουμε με λευκό κρασί κ όταν εξατμιστεί ρίχνουμε λεμόνι. Κάνει μια ελαφριά σάλτσα κ το συκώτι δεν στεγνώνει.