Συκωταριά λαδορίγανη με άρωμα κονιάκ και ρίγανης. Γευστική απόλαυση!!!!Συνήθως στην Ανάσταση τρώμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα!! Εφέτος είπα να κάνω κάτι πιο ελαφρύ κι έφτιαξα τη συγωτατιά λαδορίγανη. Τι να πω!!!
Αρνάκι ή κατσικάκι με μελιτζάνες με κρασί και μπαχάρι γεμίζει το στόμα γεύσεις και αρώματα!!!!Εγώ το μαγείρεψα με κατσικάκι για λιγότερο λίπος. Όπως και να μαγειρέψει κανείς αυτό το τρυφερό κρέας πάντα γίνεται λουκούμι!!! Όταν το μαγειρέψουμε με μελιτζάνες θέλουν λίγο προσοχή να μη μας λιώσουν.
Το αρνάκι ή κατσικάκι θα το μαγειρέψουμε με χυλοπίτες και θα γλύψουμε και τα δάχτυλά μας!!!Αυτό το φαγητό μοιάζει με το γιουβέτσι στο φούρνο!!! Είναι το ίδιο γευστικό και στην κατσαρόλα. Αν ρίξουμε και λίγη μαυροδάφνη ...
Η μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα ένθετο περιοδικό από τις Αυθεντικές συνταγές της Λωξάντρας και ο τίτλος είναι "Πολίτικο λεμονάτο αρνάκι". Φοβάμαι πως ο τίτλος μπορεί να σας παραπλανήσει γιατί έχει μόνο 2 κουταλιές σ. χυμό λεμονιού και αρκετές ντομάτες γι αυτό άλλαξα λίγο τον τίτλο για να είναι πιο κοντά στα υλικά της συνταγής.
Η μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα ένθετο περιοδικό από τις Αυθεντικές συνταγές της Λωξάντρας και ο τίτλος είναι "Πολίτικο λεμονάτο αρνάκι". Φοβάμαι πως ο τίτλος μπορεί να σας παραπλανήσει γιατί έχει μόνο 2 κουταλιές σ. χυμό λεμονιού και αρκετές ντομάτες γι αυτό άλλαξα λίγο τον τίτλο για να είναι πιο κοντά στα υλικά της συνταγής.