Αρνάκι ή κατσικάκι με μελιτζάνες με κρασί και μπαχάρι γεμίζει το στόμα γεύσεις και αρώματα!!!!Εγώ το μαγείρεψα με κατσικάκι για λιγότερο λίπος. Όπως και να μαγειρέψει κανείς αυτό το τρυφερό κρέας πάντα γίνεται λουκούμι!!! Όταν το μαγειρέψουμε με μελιτζάνες θέλουν λίγο προσοχή να μη μας λιώσουν. Όχι πως λιωμένες δεν είναι πεντανόστιμες, αλλά και η εμφάνιση του φαγητού στο πιάτο μας παίζει σημαντικό ρόλο, αφού για να ευχαριστηθούμε κάτι πρέπει να λαμβάνουν μέρος και οι πέντε αισθήσεις!!! Για να λάβει μέρος η πέμπτη αίσθηση...