Υλικά---------- 4 μέτριες φέτες συκώτι μοσχαρίσιο1 μαρούλι τρυφερό1 μέτριο κρεμμύδι ξερό3 κρεμμυδάκια φρέσκα3 σκελίδες σκόρδο1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνιθο1 λεμόνι1 αυγόαλάτι και πιπέριΕκτέλεση-------------Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φετούλες, το σωτάρουμε με λίγες κουταλιές νερό κι αλάτι και προσθέτουμε το συκώτι με τα υγρά του απ'το πλύσιμο.Τ'αφήνουμε στην κατσαρολίτσα να ψηθούν και ν'αποροφήσουν τα υγρά τους .