Υλικά (για άτομα)
4 αυγά χτυπημένα
1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
-//- -//- ψιλοκομμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
10 φέτες σαλάμι μπύρας ψιλοκομμένες
4 κουτ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
φρεσκοτριμένο μείγμα (δενδρολίβανο, κόλιαντρο κλπ)
2 κουτ.σ. ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα να πάρει βράσεις. Μόλις πιει τα υγρά της ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά και το σαλάμι μας να σοταριστούν λίγο με την ντομάτα. Ανακατεύουμε συνεχώς.