Jump to Navigation

Σπιτικό λικέρ Ιρλανδικής κρέμας

up
55 users have voted.

Υλικά: 

Για 2-4 άτομα2 φλιτζάνια ιρλανδικό ουίσκι400 γραμμάρια ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος2 κουταλιές της σούπας έτοιμο σιρόπι σοκολάτας2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίο καφέ1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμύγδαλου

Φτιάξτε με απλά υλικά irish cream και απολαύστε το σε γλυκά ή σκέτο

Απαιτούμενος χρόνος: 

15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: 

1

Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ζύμη για λαζάνια

(sidagi.gr)
up
1999 users have voted.
Υλικά:  Για 1 πυρέξ λαζάνιαΓια τη ζύμη300 γραμμάρια αλεύρι τύπου 003 αυγά μεγάλαΛίγο ελαιόλαδοΛίγο νερόΑλάτι Φτιάξτε σπιτική ζύμη για λαζάνια χωρίς να αγοράζετε του εμπορίου Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Μουστάρδα

(sidagi.gr)
up
1921 users have voted.
Υλικά:  ¾ λίτρο ξίδι300 γραμμάρια αλεύρι μουστάρδας1 κουταλιά αλάτι2 κουταλιές ζάχαρηΠιπέρι Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε. Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Αλάτι με βότανα

(sidagi.gr)
up
1458 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα (δενδρολίβανο,  θυμάρι)1/2 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι1 φλιτζάνι κλασικό αλάτι Φοβερή ιδέα για να μοσχομυρίζουν τα φαγητά σας! Απαιτούμενος χρόνος:  10 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σπιτικό ροδόνερο

(sidagi.gr)
up
2325 users have voted.
Υλικά:  Για 1 μπουκαλάκι2  φλιτζάνια του τσαγιού  φρεσκοκομμένα ροδοπέταλα2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό Αν και είναι εύκολο να το βρείτε, η χειροποίητη συνταγή είναι πάντα καλύτερη! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Ζύμη για φύλλο κρούστας

(sidagi.gr)
up
1896 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (500 γραμμάρια)2 κουταλιές λάδι1 κουταλιά ξίδι2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ2 κουταλάκια αλάτι1 κούπα χλιαρό νερόΝισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα φύλλο κρούστας για πίτες και γλυκά! Απαιτούμενος χρόνος: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut