Jump to Navigation

Σπιτικά μπισκότα Οreo

up
79 users have voted.

Καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου!Επέστρεψα, με τι άλλο, μα με γλυκιά απόλαυση φυσικά (είπαμε έχω πάθει έναν ντρουβρουτζά με τα γλυκά τελευταία..)! γλυκά, γεμιστά μπισκοτάκια που όλοι, μικροί μεγάλοι, λατρεύουν.

Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρολάκια σφολιάτας με 3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
700 users have voted.
Αυτού του είδους τα γλυκάκια με τη σφολιάτα και κάποιο άλειμμα, μαρμελάδα ή φρούτο επάνω, με έχουν στοιχειώσει. Ναι, μη γελάς! Ακριβώς όπως το λέω!!! Έχεις σκεφτεί πόσες παραλλαγές μπορεί να έχει ένα τέτοιο σφολιατάκι; Πρώτα πρώτα αλλάζοντας τη γέμιση ή το άλειμμα μεταμορφώνεται, γίνεται άλλο γλυκό κυριολεκτικά. Έπειτα το σχήμα του!

Σταφιδόψωμο με μπύρα, καρύδια και κολοκυθόσπορο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
745 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Μακάρι ο Φεβρουάριος να φέρει υγεία, ηρεμία και αισιοδοξία!

Soft cookies με σταγόνες σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
725 users have voted.
Σήμερα θα σας συστήσω τα soft cookies που λατρεύουν οι ανιψιές μου και κάνει η αδερφή μου κάθε εβδομάδα ανελλιπώς. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι ιδανικά για το σχολείο αλλά και για να συνοδεύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.

Μπουκιές λουκάνικου σε σφολιάτα / Pork bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1197 users have voted.
 Εχουν αρχίσει ήδη οι γιορτινές συνταγές κι ο προγραμματισμός τους. Αλλωστε λίγες ημέρες έμειναν.Αν και σήμερα ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν θύμιζε Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές θα είναι ''φυσιολογικές', αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο χρόνων.

Μπισκοτένια κρουασάν - ελιοπιτάκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
829 users have voted.
Πάντα όταν τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, το διαδίκτυο γεμίζει με συνταγές για λιχουδιές ιδανικές για το διάλειμμα. Μια τέτοια συνταγή είναι και αυτή που θα σου προτείνω σήμερα. Μικρά μπισκοτένια κρουασάν ελιοπιτάκια που η ζύμη τους βασίζεται στην κλασσική κυπριακή ζύμη με χυμό πορτοκαλιού, απλά με τις συγκεκριμένες αναλογίες και λίγο περισσότερο παραμονή στο φούρνο γίνονται πιο μπισκοτένια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut