Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη γέμιση1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο1 πράσο1 ματσάκι καυκαλήθρες1 ματσάκι άνηθο1 ματσάκι μυρώνια1 ματσάκι μάραθο1 ματσάκι σέσκουλα600 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη200 γραμμάρια ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ βρασμένο1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο2 αυγάαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το φύλλο1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 γιαούρτι με 2% λιπαρά250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο λιωμένο1 αυγό1 πρέζα αλάτι
Τραγανή πίτα με φρέσκο πράσο και τυριά
Απαιτούμενος χρόνος: