Μοσχοβολάει ο τόπος !!Υλικά500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις200 γραμ νερό70 γραμ γάλα20 γραμ ελαιόλαδο25 γραμ μαγιά φρέσκο ή 1 φακελάκι ξηρή1 κουτ γλυκού αλάτι1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1/2 κουταλιά γλυκού θυμάρι τριμμένο σε σκόνηΖυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά .Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.Κόβουμε σε κομμάτια 80 γραμ και τα ανοίγουμε σε μέγεθος της παλάμης μας χωρίς τα δάχτυλα.Λιώνουμε 4 κουτ,σούπας βούτυρο και λιώνουμε 2 σκελίδες σκόρδο και 2 κουτ σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο .Αλείφουμε την φόρμα με βούτυρο και αλείφουμε ελαφρά το κάθε ανοιγμένο ζευγάρι με βούτυρο και