Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια την πορτοκαλόπιτα4 μεσαία πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και πολτοποιημένα4 αυγά150 γραμμάρια ζάχαρη250 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό200 γραμμάρια καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιοη1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1φακελάκι βανίλια ή τρεις κάψουλες βανίλιας1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα πορτοκάλι ή λικέρ πορτοκάλιΓια το σιρόπι600 γραμμάρια νερό600 γραμμάρια ζάχαρηΧυμό από 1 λεμόνι
Αφράτη και μυρωδάτη πορτοκαλόπιτα με ολόκληρα πορτοκάλια πουρέ για περισσότερη γεύση και μοναδικό άρωμα!
Απαιτούμενος χρόνος: