Υλικά:
Για 4-6 άτομα2 μικρά πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες2 αντίβ με τα φύλλα τους ξεχωρισμένα, κομμένα σε ροδέλες2 καρδιές μαρουλιού12 πράσινα σπαράγγια καθαρισμένα και ψημένα στο γκριλ2 παντζάρια1 μάτσο καρδιές από αντίδια χοντροκομμένα2 φλιτζάνια στραγγισμένο χυμό πορτοκάλι2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο2 ½ κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτιλίγο ελαιόλαδο επιπλέονπιπέρι φρεσκοτριμμένο