Μια εύκολη σαλάτα με παντζάρια. Είναι πολύ νόστιμη και με βρασμένα παντζάρια αλλά με ψητά είναι ακόμη νοστιμότερη. Πασπαλίζουμε τα παντζάρια με μια κουταλιά ελαιόλαδο, τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο, τα βάζουμε σε ταψί, σκεπάζουμε το ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β για 40 λεπτά με μια ώρα ανάλογα με το μέγεθος.χρειαζόμαστεπράσινα σαλατικά2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2-3 ψητά παντζάρια1-2 μανταρίνια ή μικρά πορτοκάλια100 γρ.