Υλικά:
Για 4-6 άτομα200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους½ φλιτζάνι τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες6 ντομάτες ώριμες2 κουταλιές της σούπας βασιλικός ψιλοκομένος2 κουταλιές της σούπας κάππαρη½ ματσάκι γλιστρίδα400 γραμμάρια φιογκάκια ή πέννες2 κουταλιές της σούπας χυμός φρέσκιας ντομάτας1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι φρεσκοτριμμένο
Φρέσκια σαλάτα με φαρφάλες και άφθονα λαχανικά στο πιάτο σας
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά