Υλικά4 φλυτζάνια τσαγιού ρεβύθια3-4 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε μακρόστενο σχήμα όπως βλέπετε στην φωτογραφία1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδοαλάτι-πιπέρι1 δαφνόφυλλο [προαιρετικά]1/2 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιάχυμό λεμονιούΕκτέλεσηΒάζουμε από βραδύς τα ρεβύθια στο νερό ρίχνοντας και 2 κουταλιές σούπας κοφτές αλάτι και τα αφήνουμε όλη νύχτα μέχρι το πρωί.Τα σουρώνουμε τα ξεπλένουμε .Βάζουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο και τα ρεβύθια και όλα μαζί τα σωτάρουμε περίπου για 15 λεπτά [μην φοβάστε δεν θα τσιγαριστούν] ανακατεύοντας τακτικά.Αμέσως προσθέτουμε το αλατοπίπερο την πάπ