Απλό ταπεινό αλλά πεντανόστιμο πιάτο !!!Υλικά 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 φλ τσ ρύζι νυχάκιάνηθοδυόσμος1 κύβο λαχανικώνπιπέρι1 λεμόνι λάδι. Τι κάνουμε Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι και κατόπιν ρίχνουμε και το πράσο. Όταν μαραθεί και το πράσο, ρίχνουμε το ρύζι και το γιαχνίζουμε και αυτό λίγο. Ρίχνουμε το πιπέρι, τον κύβο και ζεστό νερό έως να σκεπαστούν όλα καλά Προσθέτουμε 3 κουτ σούπας περίπου άνηθο, 2-3 κουτ.