Υλικά1 κιλό πατάτες2 αυγά400 γραμ, γραβιέρα η ότι άλλο αλμυρό τυρί2 κουτ σούπας δυόσμο7 κλωνιά μαιντανόαλάτιπιπέριαλεύρι για όλες της χρήσεις όσο χρειαστεί περίπου στο κιλόλάδι για το τηγάνισμα Βράζουμε τις πατάτες και με ένα πιρούνι της πατάμε να γίνουν όπως στον πουρέ.Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά -αυγά,γραβιέρα, το μαιντανό ,τον δυόσμο το αλάτι το πιπέρι και ανακατεύουμε .Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι σε ποσότητα τόση ώστε να γίνει μία ζύμη μαλακή και εύπλαστη .Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία προσέχουμε να μην αρπάξουνΜόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές τ