Μία εύκολη και συνάμα άκρως γευστική συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι !!!Υλικά:1,5 κιλό πατάτες καθαρισμένες600 γρ. κιμά400 γρ. τριμμένη γραβιέρα1 κρεμμύδι2 κ.σ. βούτυρο4 κ.σ. κέτσαπ1 σπιτικό ζωμό μυρωδικώνλίγο μοσχοκάρυδοαλάτιπιπέριΕκτέλεσηΣοτάρουμε τον κιμά μαζί με το κρεμμύδι και το μισό σχεδόν βούτυρο μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σπιτικό ζωμό και το κέτσαπ. Αλείφουμε ένα πυρίμαχο σκεύος για τον φούρνο με λίγο βούτυρο και απλώνουμε τις μισές πατάτες. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και το μισό μοσχοκάρυδο και απλώνουμε λίγο τυρί.