Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη1/2 κιλό αλεύρι1/2 ποτήρι νερο1 ποτήρι λάδιΓια τη γέμιση1 κιλό μυζήθρα1 φλυτζάνι τσαγιού μέλι1 κουταλιά κανέλα τριμμένη3 αυγάΓια το τηγάνισμαΕλαιόλαδοΓια το πασπάλισμα1 φλυτζάνι τσαγιού μέλι1 κουταλιά κανέλα τριμμένηΣουσάμι λευκό και μαύρο
Λαχταριστά και παραδοσιακά μυζηθροπιτάκια από την Πάρο για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
1