Eνα απλό συνοδευτικό μεζεδάκι για να απολαύσουμε το ουζάκι μας ή το τσίπουρο σε ένα παραλιακό ταβερνάκι. Kαι γιατί όχι στη βεράντα μας.Διάλεξα αυτή τη συνταγή για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό Parmigiano Reggiano ChefTo θέμα ήταν η επαναδημιουργία ενός παραδοσιακού πιάτου της γαστρονομικής μας κουλτούρας.Άφησα τα πολύπλοκα και έπιασα τα απλά, αλλά εξίσου νόστιμα.Σαγανάκι λοιπόν με Parmigiano Reggiano.Σαγανάκι με Parmigiano Reggiano / Parmigiano Reggiano SaganakiYλικά200 γρ. παρμεζάνα 1 αυγό (ελαφρά χτυπημένο)1 κουτ.