![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/%25CE%25A0%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CF%2586%25CE%25BB%25CF%258E%25CF%2581%25CE%25B1%2B3.jpg?itok=7x6SLVcg)
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΕχω φτιάξει πολλές τάρτες αλλά μέχρι πρότινος δεν είχα ασχοληθεί με την πάστα φλώρα. Το όνομα της δεν έχει σχέση με κάποια Φλώρα ή κάτι παρόμοιο, απλά η ζύμη που χρησιμοποιείται στις γλυκιές τάρτες, όπως έχουμε ήδη πεί (εδώ) στα ιταλικά ονομάζεται πάστα φρόλλα (pasta frolla).