Υλικά:
Για 8-10 άτομα20 φύλλα κρούστας έτοιμα για γλυκά ή παρασκευάστε τη δική σας ζύμη για φύλλο κρούστας½ φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο½ φλιτζάνι του τσαγιού σησαμέλαιο200 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη, χοντραλεσμένη200 γραμμάρια καρυδόψιχα200 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης (ψίχα) χοντραλεσμένα2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα½ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλοψίχα από φιστίκια ή αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένηΓια το σιρόπι3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού