Υλικά:
Για 8-10 άτομα:
Για την Κρέμα:50 γραμμάρια ζάχαρη3 μεγάλα αυγά (μόνο τους κρόκους)20 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις20 γραμμάρια κορν φλάουρ300 ml γάλα1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Για το Παντεσπάνι:
5 μεγάλα αυγά150 γρ. ζάχαρη1/2 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας95 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά του γλυκού baking powder1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι3 κουταλιές σούπας γάλα28 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο1/8 κουταλιά του γλυκού κρεμόριοΓια την επικάλυψη: