ΥΛΙΚΑ:6 αυγά100 γρ φέτα τριμμένη με τα χέρια100 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο1/4 κουτ του γλυκού πάπρικα γλυκιά1/4 κουτ του γλυκού σκόνη σκόρδου200 γρ σπανάκι μόνο τα φύλλα του κομμένα στα τρία250 γρ φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτά φετάκια2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα150 γρ κρέμα γάλακτοςαλάτι και πιπέρι κατά βούλησινλαδάκι για το τσιγάρισμα του κρεμμυδιούλαδάκι για να αλείψουμε την μαφινιέρα μας.ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα και όταν βάλουμε μέσα την μαφινιέρα μας κατεβάζουμε στους 170.Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φύλλα από το σπανάκι μας και τα κόβουμε στα 3, σε