Υλικά:
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
3 αυγά
1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα και στραγγισμένα
1/2 φλιτζ.τσ. γάλα συμπυκνωμένο
1/2 παριζάκι κομμένο σε καρεδάκια
1 φλιτζ.τσ. ένταμ τριμμένο
3 κουτ.σ. γραβιέρα τριμμένη
1 κουτ.σ. μουστάρδα
1 κουτ.σ. ρίγανη
3 κουτ.γλ. μαργαρίνη
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε με τις πατάτες...Τηγανίζουμε κατά 50% τις πατάτες ίσα ίσα να πάρουν λίγο χρώμα πάνω και κάτω. Τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το χέρι το παριζάκι μαζί με τα μανιτάρια και τη μουστάρδα.