Υλικά 3-4 μεγάλες ντομάτες1 μεγάλο κρεμμύδι1/4 ματσάκι μαϊντανό1 κ.γλ. θυμάρι τριμμένο1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύριελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι, μαύρο πιπέριΕκτέλεσηΠλένουμε τις ντομάτες και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τις αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν για περίπου μισή ώρα. Σε ένα μεγάλο σκεύος ρίχνουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά, πλυμένα και ψιλοκομμένα (το κρεμμύδι και το μαϊντανό)προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.