Υλικά:
Δύο κιλά κόκκαλα μοσχαριού
Δύο ντομάτες ώριμες
20 γραμμάρια πελτέ τομάτας
Ένα κρεμμύδι
Πέντε κλωνάρια σέλινο
Ένα καρότο
Ένα μπουκέ γκαρνί (πράσο, θυμάρι, μαϊντανό, δάφνη)
25 γραμμάρια βούτυρο
25 γραμμάρια αλεύρι
Μία σκελίδα σκόρδο
Πέντε λίτρα νερό
Πιπέρι
Καθαρίζουμε, σπάμε και πλένουμε τα κόκαλα και στη συνέχεια καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα λαχανικά.
Απαιτούμενος χρόνος:
350 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: