Υλικά Μοσχαρίσιο νουά 1.300 γρ (1 ολόκληρο κομμάτι) Δενδρολίβανο 2 ματσάκια φρέσκα δεμένα με το κρέας Δάφνη 2 φύλλα Κανέλα 1 ξυλάκι Κρεμμύδι 1 μεγάλο ολόκληρο Ελαιόλαδο 120 ml Κόκκινο κρασί 250 ml ξηρό Πατάτες 2 κιλά κομμένες σε μεγάλα καρέ Αλάτι – πιπέρι Νερό 700 ml ζεστόΟδηγίεςΠλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας και το δένουμε μαζί με το δενδρολίβανο, ενώ αν θέλουμε λέμε στον κρεοπώλη μας να μας το δέσει. Το αλατοπιπερώνουμε και σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.