Υλικά:
Για 2-4 άτομα4 φέτες από πολύσπορο καρβέλι240 γραμμάρια μασκαρπόνε80 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης80 γραμμάρια ελιές πράσινες κομμένες στα δύο χωρίς κουκούτσια8 φέτες μπέικον4 κουταλιές σούπας σάλτσα πέστοΓια τη σάλτσα πέστο25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη)25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο)2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο)1 κουταλιά του γλυκού αλάτι1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
Σερβίρετε σε πιάτο, προσθέτοντας αν θέλετε πασπαλίζοντας με πράσινες ελιές από πάνω
Απαιτούμενος χρόνος: