ΥλικάΦύλλο κρούστας 1,5 λίτρο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι 1 ή 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες 2 κουταλιές βούτυρο κανέλα ζάχαρη άχνη 1 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο Εκτέλεση Λιώνετε πρώτα το βούτυρο και στρώνετε ένα ένα τα φύλλα βουτυρώνοντας τα. Θα βάλετε μόνο τέσσερα φύλλα σε μικρό πυρεξάκι. Στο μεταξύ θα κάνετε την κρέμα: βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα να ζεσταθεί μαζί με την ζάχαρη ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε και το σιμιγδάλι σιγά σιγά ανακατεύοντας. Ρίχνουμε τις βανίλιες και στο τέλος ρίχνουμε και το βούτυρο.