Γρήγορο πεντανόστιμο αρωματικό !!!Υλικά 4 φέτες από μοσχαρίσιο φιλέτο 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο 1/3 φλιτζ. τσαγιού κονιάκ 1/3 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι,τριμμένο 2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1/2 κουτ. σούπας μέλι 2 κουτ. σούπας βούτυρο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΑλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10-15 λεπτά. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση με βαρύ πάτο, ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι.